Lineup 2024.

Petak, 19. 7. 2024.

21:00

Djigibaoo

22:00

Klinika Denisa
Kataneca

23:00

Pips, Chips &
Videoclips

00:00

Rambo Amadeus

Subota, 20. 7. 2024.

20:30

The Countess

21:30

Stereotrip

22:30

Goran Bare
& Majke

00:15

Ultimatum

Izvođači

Djigibaoo

Djigibaoo je splitski rokenrol bend, a čine ga Petar Stolnik na glavnom vokalu i gitari, Antonio Šabić na lead gitari i pratećim vokalima te Ivan Malenica na basu. Bend je kao trio osnovan 2021. godine, kada objavljuje i svoj prvi singl s pratećim spotom pod nazivom "Krug". Uslijedile su pjesme "I Tu Te Se Sitin" i "Ćao Bao", još dvije priče o iskrenim emocijama autora teksta i teškim trenucima kroz koje je prolazio. Tijekom snimanja četvrtog singla, "Žuti Mjesec", pridružuje im se bubnjar Tomislav Ćurić, nakon čega sviraju u formi četveročlanog benda. Ljeto 2022. godine obilježili su mini turnejom.

Prošle je godine Djigibaoo objavio singlove "Paranoja" i "Sonja" koji će se naći na njihovom debitantskom albumu "Ko to zna", snimljenom u Mostaru u Muzičkom Centru Pavarotti.


Klinika Denisa Kataneca

Klinika Denisa Kataneca je zagrebački sastav, odnosno najnoviji projekt ultra prolifičnog kantautora Denisa Kataneca koji je ostavio značajan trag na zagrebačkoj glazbenoj sceni u više od deset posljednjih godina stvaralaštva. Njegove su pjesme oduvijek emocionalno nabijene, intimne i introspektivne te nerijetko otkrivaju skrivene detalje ljudske psihe s kojima se i sami suočavamo.

Trenutačnu postavu Klinike čine Karlo Cmrk (bas), Brane Norac (električna gitara/vokal), Vinko Vujec (bubnjevi) i (naravno) Denis Katanec (akustična gitara/vokal).

Glazba Klinike najbolje se može opisati kao mješavina noisea, peihodeličnog avant-folka, shoegazea, popa i na trenutke eksperimentalne glazbe. 


Pips, Chips & Videoclips

Bend Pips, Chips & Videoclips osnovan je 1992., a zagrebački rokeri, koji su od prvoga dana svojom glazbom “secirali“ i kritički promatrali društvo, s vremenom su se, usprkos političkim pritiscima, zasluženo izborili za status kultnog benda na hrvatskoj sceni.

Lider i glavni autor benda je pjevač Dubravko Ivaniš – Ripper, a dosad su izdali osam studijskih albuma – Shimpoo Pimpoo (1993.), Dernjava (1995.), Fred Astaire (1997.), Bog (1999.), Drveće i Rijeke (2003.), Pjesme za gladijatore (2007.), Walt (2013.) i Vesna (2023). 

Današnji sastav benda uz vodeći autorski dvojac Ivaniš-Božanić čine Borščak, Šinec, Zde, Brazzoduro i Levačić.


Rambo Amadeus

Rambo Amadeus, pravim imenom Antonije Pušić, kultna je ličnost glazbene scene prostora bivše Jugoslavije već preko trideset godina.

Njegove pjesme kombinuju satirične tekstove o ljudskoj prirodi i gluposti lokalne politike sa mješavinom muzičkih stilova uključujući džez, rok, hip-hop i u posljednje vrijeme drum and bass, i samosvjesnu ironičnu duhovitost.

Njegovi koncerti nikada nisu samo ponavljanje snimljenih pjesama, već mješavina slobodne improvizacije i satiričnog humora koji na grub način iskorištava sve aspekte ljudske prirode.


Sajam gramofonskih ploča

S.A.R.S.-ov sajam gramofonskih ploča održava se za vrijeme trajanja festivala na festivalskoj lokaciji. Prostor festivala bit će otvoren za sve posjetitelje već u popodnevnim satima, kako bi glazbeni sladokusci na vrijeme mogli probrati svoje omiljene raritete i obogatiti kolekciju.

Pokrovitelji i sponzori