Sve šta je bilo i šta će tek bit

Dragi ljudi, fala vam! Fala svim izvođačima, fala volonterima, partneru, fala sponzorima, fala svakom od vas koji ste došli, uživali, podržali i napravili da se sve peripetije čine beznačajnim, a ostaje samo #posvedobarosjećaj i najljepša sjećanja.

Danas je osmi dan od kako su završile 17. SARS svečanosti, ali dojmovi se, iskreno, još nisu slegli. Počeo sam ovo tipkati, a na pametnoj televiziji je bio upaljen YouTube i svirao je Tango od MORT-a. Znate onaj dio kad sve poludi i Zvrk praši gitaru? Meni u glavu dolaze slike, previše njih da bi ih pohvatao i zapisao, ali nastavljam dalje jer onaj kursor koji blinka na praznom papiru tira naprid.

Prisjećam se petka 19.7.2019. kad su nakon Limbonauta, Jufke i Grše na pozornicu došli MORTovci i još jedan put dokazali onu staru daj dite materi. Nakon njih pred nešto više od tisuću vas izašao je Vojko. O njegovom nastupu, odnosno izjavi nakon istog u zabinju, svi su već dali mišljenje. Moje je da je to Vojko, baš zato ga ili voliš ili ono drugo – nema između. Ja ga volin! Grše je oduševio, a Limbonauti i Jufkamental su pokazali da vole i rade ono što znaju. To uvijek ispadne dobro.

Subota je došla prebrzo, kratka nam je bila noć, ali smo skupili glave i ruke, sredili prostor festivala i nakon brzinskog ručka, tih dana u kući je sve brzinski, a mater vidiš samo za stolon i obavezno upita: “Sinko moj, šta ti to triba?”, bili spremni za drugu večer 17. SARSa. Koja rečenica, ha? Kažem vam, hrpetina je dojmova, teško je to sve ukalupiti, ali to mi nije želja. Emocije brate, sestro, emocije! Uglavnom, još ste tu, sve je je jasno, iđemo dalje!

Ima li se uopće išta više dodati na maestralan nastup Ede s bendom ili šou Atheista? Samo da znate, Pop je odradio nastup sa zajebanom bakterijskom infekcijom, to nam je otkrio tek nakon svega. Na samom početku večeri, Teški osjećaji su nas lagano zagrijali, a baš kad su Dregeri trebali prošetati Susedu, bam! HEP se pobrinuo da se ne opustimo. Ljudi moji, da ste vi samo vidjeli tu scenu! Kako već znate, pribavili smo alternativni izvor energije i SARS se, nakon nešto više od 2 sata “pauze”, nastavio na pogon mrcine od 16 kW.

Preskačemo večer sa subote na nedjelju i sve priče koje je stvorila. Bilo je #posve.

Nedjelja, 21.7.2019. Meni je ta nedjelja uvijek super, skupimo se svi ispred male bine, slušamo standardno dobru glazbu, ove godine je to su bili Tony Rose, Pipa, a kasnije se na binu popeo i Pero, inače član Limbonatu, stejdž menadžer 17. SARSa, slikar i šta-sve-ne. Nedjeljom se tako pijucka pivkan, podružiš se i s curom nakon 3 dana, ma #posve.

Petak, subota, nedjelja, SARS… Sve to ne bi bilo moguće bez volontera i zato fala curama na merchu, ulazu i onima koje su pomogle čistiti svako jutro nakon te momcima koji su pomogli sve podignuti na noge. Vidi ih na slici ispod!

Mi smo već krenuli s planovima za idući SARS, a iduće godine tinejdžer je punoljetan! Tulum će bit #posve.

Vi se dobro odmorite, uživajte, nešto i napravite pa da sretni, zadovoljni i ispunjeni dočekamo i taj 18. SARS.

Još jednom hvala svim sponzorima i parterima iz Craft Beer To Go ekipe. Hvala i svima koji to zaslužuju, a nisu dio ovog teksta, nemoguće vas je sve nabrojiti, a i vjerojatno vam nije do isticanja. Od SARSa, draga majko, ionako “nemamo ništa”.

#posvedobarfestival #posvedobrapublika #posvedobrapriča

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *