Smještaj tijekom S.A.R.S. festivala

Ako ste se odlučili posjetiti S.A.R.S. „Music and beer festival“ i u potrazi ste za smještajem, a kampiranje za vrijeme festivala nije vaš izbor, grad Sinj vam nudi brojne mogućnosti, bilo da se radi o hotelima, hostelima ili privatnim smještajima. Smještajni kapacitet grada raste iz godine u godinu, a kako to i biva svoj “krevet” možete pronaći i rezervirati preko internetskih stranica booking.com ili airbnb.com, no mi smo se potrudili i odlučili vam predložiti i predstaviti neke od najprihvatljivijih mogućnosti u gradu i okolici.

  1. Sobe za iznajmljivanje Masle:

Dugovječni i svima poznat smještaj nalazi se u mjestu Brnaze, prvom naselju iz smjera Splita pri ulasku u Sinj. Mirno mjesto najpoznatije po Vučkovića dječjoj alki proteže se uz jednu od glavnih državnih cesta i izvrsno je povezano s gradom Sinjem ukoliko pješačenje nije vaš izbor. Gotovo svakodnevne polusatne linije na relaciji Split – Sinj i obrnuto uvelike olakšavaju život mjesnom stanovništvu, a sam smještaj je udaljen 3 kilometra od mjesta održavanja festivala. Sastoji se od 12 kreveta, odnosno 6 smještajnih jedinica. Sadrži privatno parkiralište, sobe s televizorom i besplatan Wi-Fi.

Telefon: +385 (0)21 700 594

Mobitel: + 385 (0)91 782 4073

Više o smještaju.

  1. Motel Janković

Smješten je u mjestu Hrvace, 5 kilometara udaljen od lokacije festivala. Motel kao i samo mjestu su u podnožju velikih planina i šumovitih brežuljaka koji pružaju prekrasnu sliku prirode koju možete doživjeti s balkona motela. U neposrednoj blizini motela nalaze se prirodna bogatstva kao što su rijeka Cetina, Vojskova i Rumin te dva jezera, Milošovo i Stipančevo. Jezera su prirodni fenomeni zbog svog oblika, jedno jezero je u obliku srca, a drugo je ovalnog oblika. Čak i veliki Julije Bajamonti izgovara riječi divljenja zbog prirodnih bogatstava ovog mjesta: „Selo Hrvace je jedno od najljepših i najvećih sela u Hrvatskoj. Njegove su ljepote i položaj jedinstven i veličanstven. Hrvace su zemaljski raj.”

Motel nudi 9 kreveta u 4 smještajne jedinice, restoran, privatno parkiralište, Wi-Fi,

Kontakt: +385 (0)21 829 361 ili +385 (0)91 553 1755

Više o smještaju.

  1. Hostel Sinj

Novootvoreni hostel u samom centru grada pruža izvrstan smještaj udaljen samo 500 metara od lokacije održavanja festivala. Posjetiteljima pruža mogućnost pravog doživljaja grada Sinja s obzirom da su njegovi vidici usmjereni prema Starom gradu, Kamičku i zvoniku Crkve Čudotvorne Gospe Sinjske. Tri povijesno i kulturno najznačajnije građevine u viteškom gradu su „na dohvat ruke“. Sastoji se od 11 kreveta, odnosno 2 moderno i prekrasno uređene smještajne jedinice. Svaka soba sadrži televizor, klima uređaj i besplatan Wi-Fi.

Kontakt: +385 (0)91 923 1230 i (0)91 514 6088

Više o smještaju.

  1. Hotel Alkar

Smješten u centru grada, pored prekrasno uređenog Gradskog parka i sinjskog Gradskog bazena, u oazi mira i zelenila pruža smještaj još od 1979. godine. Zavučen i stopljen u zelenilo parka te nedavno preuređen u svojoj ponudi ima 50 standardnih soba i 4 obiteljske sobe. U okviru objekta dostupni su restoran i bar, besplatni Wi-Fi te besplatno parkiralište, a od lokacije festivala dijeli Vas 300 metara.

Kontakt: +385 (0)21 824 474

Više o smještaju.

  1. Apartmanski smještaj Dalmacija SINJ

Smješten u Vrličkoj ulici grada Sinja u kojoj se odvija gotovo cijeli noćni život grada, također pripada strogom centru grada. Apartmani su u samom centru grada, a opet lijepo izolirani i skriveni pod krošnjama stoljetnih kestenova koji daju posebnu privlačnost i poseban mir korisnicima smještajne jedinice. Blizina Gradskog parka i Gradskog bazena ovom smještaju doprinosi dodatno na atraktivnosti, a sastoji se od 5 moderno uređenih smještajnih jedinica (apartmana). Svaki apartman sadrži klima uređaj, televizor i besplatni Wi-Fi. Smještaj je od festivalske lokacije udaljen svega 400 metara.

Kontakt: +385 (0)91 502 3467

Više o smještaju.

Napomena!

Veće grupe posjetitelja mogu se javiti organizatoru kako bi se pokušao dogovoriti određeni popust kod iznajmljivača.

Email: sars@sars-festival.com
Kontkat broj: +385 (0)98 939 1918

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *